Engångsartiklar

Varierat utbud efter årstid och högtider

En konstant efterfrågad engångsprodukt är servetter, i alla dess slag. Alla tänkbara restauranger, från den lilla korvkiosken, till storköket har alla behov av nya servetter. Även privatpersoner köper regelbundet servetter.

Det är en produkt där kunden oftast efterfrågar regelbundna beställningar. Hos privatpersoner inhandlas servetter vid middagar, fester, högtider med mera. Av restauranger är det en produkt som regelbundet inhandlas i större volymer. Att kunna erbjuda engångsartiklar som både håller hög kvalité och ett lågt pris är alltid mycket uppskattat.

Även om servetten är en enkel produkt, finns den i många olika utformningar. Färger, mönster, storlekar och tjocklek varierar. Servetter finns i olika prisklasser och det kan vara stor skillnad i hållbarhet och material.

Om du söker servetter och liknande engångsartiklar inför en specifik högtid, eller till ett särskilt ändamål vill du ofta ha servetter i det temat. Utbudet i butik varierar ofta över en årsperiod, beroende på årstid och vilka högtider som är aktuella.