Välkommen till Ivars i Lanna AB

Kvalitetsprodukter till marknadens bästa priser

Ivars i Lanna startades 2004 av ägaren Henrik Ivarsson, sedan 2005 drivs bolaget av Henrik och hans sambo Karin. Företaget tillverkar designade servetter, hembelysning och julbelysning under eget varumärke ”Pixie Design” i hög kvalité.

Man tillverkar även produkter till större kedjor och varuhus vilket kan ske i våra kunders egna varumärke och förpackningar.

Företaget har anor från 1940 talet, då det tillverkades lampor i familjen Ivarssons regi, än idag kan det dyka upp lampor på aktioner som tillverkades i familjens fabriker med märket ”Ivars Armatur”

Vi på Ivars i Lanna AB arbetar i egen fastighet i Lanna utanför Bredaryd i Småland. Vi förfogar över nästan 2000m2 lagerytor och utställningshall. All tillverkning sker i våra certifierade fabriker i Asien /Europa. Samtliga fabriker är ”BSCI” certifierade, produkterna är godkända av Intertek Semko samt CE märkta. För Ivars är det viktigt att man arbetar med de bästa aktörerna för att säkerställa säkra produkter.

Ivars är medlem i El-kretsen och tar vårt producentansvar med att betala återvinnings-avgifter för alla produkter vi sätter på marknaden, medlemmar i ”REPA” för återvinning av emballage.

Ivars ambitioner är att jobba tätt med våra tillverkande fabriker, kapa mellanhänder vilket leder till stora volymer, därav kan vi erbjuda kvalitéts produkter till marknadens lägsta priser.